Claes – Fissers accountancy begeleidt u met de start van uw vennootschap, eenmanszaak of vrij beroep en bij alle oprichtings- en vestigingsformaliteiten.Wij adviseren en begeleiden bij het opstellen van een ondernemings- en financieel plan.
Ook kunnen wij u de nodige tools verschaffen voor het opstarten van uw eigen gevoerde boekhouding.

Het merendeel van de starters waagt zich voor het eerst in de ondernemerswereld met een eenmanszaak. Dit is logisch, want deze ondernemingsvorm is eenvoudig en het kost niet veel om op te richten. Naargelang van de aard en de omvang van uw zaak bent u wettelijk verplicht ofwel een vereenvoudigde boekhouding, ofwel een dubbele boekhouding te voeren.

Je boekhoudkundige verplichtingen mogen echter niet de beslissende factor zijn voor de keuze van ondernemingsvorm. Een vennootschap kan ook voor starters interessanter zijn dan een eenmanszaak.

Wij kunnen u hierin adviseren.

Waarom een boekhouder steeds interessant is?

De fiscale wetgeving is zeer complex. Hier zonder bijstand in begeven, kan dus risicovol zijn. De tijd die je erin steekt, kan je veel beter besteden aan de uitbouw van je bedrijf. Bovendien is een goede boekhouder veel meer dan een doorgeefluik voor je paperassen.

Wil je graag meer informatie of wil je graag een kennismakingsgesprek?

Maak dan een afspraak of neem contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.